Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.12.2015 09:50 - ЧАСОВНИКАРЯТ 15
Автор: cecobob Категория: Забавление   
Прочетен: 2201 Коментари: 6 Гласове:
3

Последна промяна: 09.12.2015 09:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Тиков се успокои и вече не му пукаше, какво яха. Дали е германка или италианка няма значение. Важното е да му е хубаво. А на Тиков му бе хубаво и той си пусна радиото. Започна да търси станция, но гъргоренето на гърнето остана единственият звук. – Сигурно са свили говорителите на митницата! Помисли си Тиков и загаси радиото. -По-добре! -Ще си купя нови. Продължи да се успокоява Тико. Лекото гъргорене на гърнето се усилваше с всеки километър. Явно беше за смяна. – Дано издържи до утре! Пак си помисли Тиков.  – Поне да беше 97-ма! Продължи да си мечтае Тико и влезе в квартала си победоносно. Точно на две преки преди блока му се  случи нещо страшно. Последва взрив и Фиатът продължи пътя си с гръм и трясък. Звука бе като от автоматична минохвъргачка в разгара на люта битка. -Няма как, трябва да се прибирам. Отбеляза Тиков. Забеляза, как минувачите се мятат в храстите, майки тичат към бебешките колички, а в очите на децата се чете страх и ужас. -Лелеее, докарах най – малко два инфаркта и изправих най- малко триста средни пръста. -Клетвите не мога да преброя, да не ми е уруки. -Ей че лоши хора. Мармореше си Тико. -Ами ако бяха истински бомбандировки по добре ли щеше да им бъде?  Тиков  укроти звяра на паркинга пред блока. Слезе и се огледа. Целият квартал беше по балконите. Тиков натисна централното заключване и се чу – щрак! Точно тогава се чу едно мощно –Ууууууууууу! Къв милионер си ти бе? -Уууууу! -Боклук ще си останеш! -Мерцедеси няма ли за тебе бе?- Ууууууууу! -Тъпанааааар! Кварталът го поздравяваше или по-скоро го усмиваше за покупката. –Прави са! Установи Тиков. Тези пари в гроба ли ще ги нося? Пустата му сиромашия, какъв идиот е направила от мен. -Вярно е, че съм идиот! Тръгна към входа, а там го чакаше домоуправителят с широка усмивка на уста.

-Г-н Тиков, задачата е изпълнена. -Входа е остъклен вече. -Дано не хванете ревматизъм. -Да сте ни жив и здрав! С настроение нарежда домакина на блока.

-Благодаря, благодаря! Гордо отговори Тиков и се качи в асансьора докато домоуправителят му държеше вратата.

Тиков си даде три дни почивка за да си събере акъла и да осъзнае, какво му се е случило. На третия ден отвори очи към десет сутринта. Стана и пусна кафеварката. На вън вече го чакаха и синьото небе и златното слънце и свежия въздух. Ароматът на прясно кафе изпълни кухнята. Тиков предвкусваше първата глътка, когато на вратата се звънна,  нежно и някак си дискретно. Тиков погледна през шпионката, но видя само силует, защото оптиката бе адски мръсна. Отвори вратата. На площадката стоеше млада и красива девойка. Можеше да се закълне, че не я познава и никога не я бе виждал.

- Кого търсите? -Не ви познавам! Каза Тиков и пристегна халата си.

- Брачед, не ме ли позна бе? -Аз съм! Отговори девойката и направи чупка в кръста.

-Кой си? Стрестнат попита Тико.

-Брачед аз съм бе! -Ама от зор станах гей. -За некой левец сам дошел бе. -Знаеш ли колко е трудно тук в големия град!? Замига на парцали съществото на площадката и продължи да се кълчи. Тиков се опули и направи гримаса на погнуса.

-Къв гей си ти бе? -Педерас селски! -Марш от тук, че ще повърна! Изкрещя Токо и наби един шут в гейския задник.

-Олелеее! -Жена бие ли се бе идиот? -Не искам да те виждам вече! -Не ти искам парите. -Ма на село нема да се върнем! Крещеше брачеда и тичаше по стълбите на долу.

-Майчице, дано не са ни видели съседите! -Мале, каква излагация! -Гей бил! -Къв гей е тоя измекярин? -Дано да не го видя повече. Прекръсти се Тиков и се прибра. Изпи си кафето без да усети вкусът му, защото случката не излизаше от главата му. Облече се и тръгна да се поразходи в центъра. Отвори вратата на асансьора на първиа етаж, а насреща му домоуправителя. Господин Тиков, страшна братовчедка имате. Много мила девойка. И много красива. Каза, че пак ще дойде. Сигурно много ви обича. Мазни се домоуправителят.

-А не! Не ми е братовчедка! Смотоляви Тиков и се опита да продължи.

-Аааааааа, разбрах! Ех! Какво ли не правят парите. Блазе ви Тиков, блазе ви.

-Не, не! Не ме разбра! Този, тоест тя не , абе не е това, което си мислиш! Запецна Тико.

-Ясно! Разбрахме се. Каза домоуправителят и направи ключ пред устата си. Тиков се прасна по челото и изхвърча от входа.

Тико реши днес да смени гърнето на Фиата. Огледа се и видя, че няма кибици по балконите. -Идеално! Помисли си той и се засили към колата си. В последният момент видя с периферно зрение голяма синьо зелена локва под предницата на Фиата. – Не може да е от мойта! Та аз още не съм я карал дето се вика! Успокои се Тиков и завъртя ключа. Колата запали от раз с гръм и трясък. Тиков се усмихна и включи на първа за да изчезне максимално бързо от терена. Тъкмо да отпусне съединителя и сивобял пушек обви цялата кола, а Тиков загуби видимост. Замириса на изгоряло масло. Загаси бързо мотора и излезе. Щом премина димната завеса и видя, че целият квартал е по балконите.

-Пак ли ти бе изрод нещастен!? -Уууууууу! -Къв милионер си ти бе? -Купи си кола бе цицио нещастна! -Уууууу! -Изрод!  Ревяха сиирджиите от квартала и сочеха Тиков със средни пръсти. Тиков наведе глава и се изнесе от сцената.

 – Това повече няма да се повтори! Закле се Тико и се огледа за такси. Все забравя, че тук таксита няма, освен ако той не се прибере с някое. Отиде на спирката и веднага пристигна автобус с надпис по цялата си дължина: „Не искаме комунизъм“. Тиков се качи, като внимаваше да не се хваща за дръжките. В автобуса се вихреше дива глъчка и кикот. Той не разбираше нищо и беше щастлив от този факт. Мина му през акъла една мисъл. Дали сега,като не работи и не му отдържат пари, дали пак  храни тези търтеи? Веднага щом видя светофар слезе от автобуса. Махна с ръка и едно такси услужливо спря до него.

-Добре дошли в столицата! Отправи поздрав бакшишът и включи апарата.

-Що бе?  „Овча купел“  не е ли в Столицата? Пита Тиков засегнат.- Тук хора не живеят ли? Продължава да пита Тико.

-Не знам бе братче! -Намери отговора в името – „Овча купел“. Хили се шофьорът.

-Карай към банката! Каза Тиков и си отвори малко прозореца. –Прав е бакшиша! „Овча купел“! Ще се оправим, ама друг път! Съгласи се с опонента си Тико.

-Не се сърди бе братче! -И мен така ме посрещнаха преди пет години. -Ще се оправиш. -Аз как се оправих. -Ще те помоля да затвориш прозореца, че знаеш ли как гадно миришат каналите напоследък. -Гадна работа. -Като си ида на село не мога да се надишам на чист въздух. Обмени опит бакшиша.

-Осем лева и петдесет стотинки. Изключи апарата доволен.

-Задръж рестото! Каза Тиков, след като подаде десет лева.

-Благодаря! Благодари бакши и си помисли: - Абе тия от провинцията сме си по-ларж.

 

 




Гласувай:
3


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. radosslav - Добре върви. Май се насочваш леко ...
08.12.2015 17:12
Добре върви. Май се насочваш леко полеко към оптимистичен сценарий :))))
цитирай
2. cecobob - radosslav - Добре върви. Май се насочваш леко ...
08.12.2015 17:30
radosslav написа:
Добре върви. Май се насочваш леко полеко към оптимистичен сценарий :))))


Не, не. Виж останалите части до край
цитирай
3. cecobob - radosslav - Добре върви. Май се насочваш леко ...
08.12.2015 17:31
radosslav написа:
Добре върви. Май се насочваш леко полеко към оптимистичен сценарий :))))


Не, не. Виж останалите части до край
цитирай
4. nalia - Май и аз губя видимост, Цецо!
08.12.2015 19:49
Верно ли гей се става от зор? :-)))))))))))
цитирай
5. cecobob - На свадбата един извикал: тази мома е дупена.
08.12.2015 20:17
nalia написа:
Верно ли гей се става от зор? :-)))))))))))

Свекарът попитал булката: Ама со кеф или со зор си дупена? Со зор , казала булката. Е , со зор и нас може да ни дупат, ке има свадба.
цитирай
6. cecobob - Не знам, как се става гей, но
08.12.2015 20:25
но е пълно с гейове, дори и тук. На тази гара в този час. До всеки от нас по един постинг от !?!? Поздрави от мен! :-))))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: cecobob
Категория: Забавление
Прочетен: 395341
Постинги: 112
Коментари: 1105
Гласове: 4135
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031